Ohtels Belvedere

Costa Daurada, Salou
Ohtels Belvedere Genel
Ohtels Belvedere Genel
Ohtels Belvedere Genel
Ohtels Belvedere Öne Çıkan Resim
Ohtels Belvedere Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Ohtels Belvedere
C/ Terrer, 7 Costa Daurada, Salou

Ohtels Belvedere size Salou merkezinde, Salou Turizm Ofisi ile 3 dakika yürüyüş ve Belediye Parkı ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel PortAventura World Lunaparkı ile 4,7 mi (7,6 km) ve Cambrils Plajı ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 396 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 Adult)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 adult and 1 child)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (1 adult and 2 children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 adults)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (2 adults and 1 child)
Dört
Dört Kişilik Oda (2 adults and 2 children)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 Adults)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (3 adults and 1 child)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x