Odos Oneiron Tavronitis Bay

Kamisiana
Odos Oneiron Tavronitis Bay Öne Çıkan Resim
Odos Oneiron Tavronitis Bay Dış Mekan
Odos Oneiron Tavronitis Bay Dış Mekan
Odos Oneiron Tavronitis Bay Dış Mekan
Odos Oneiron Tavronitis Bay Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Odos Oneiron Tavronitis Bay
Tavronitis Beach , Kamisiana

Odos Oneiron Tavronitis Bay misafirlere Platanias bölgesinde, plajda, Tavrontis Beach yakınında ve Máleme Beach ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Agia Marinası Plajı ile 8,5 mi (13,6 km) ve Platanias Plajı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

16 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Superior Süit, Bahçe Manzaralı
Room
Family Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x