Oceanis Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı
Oceanis Hotel Genel
Oceanis Hotel Öne Çıkan Resim
Oceanis Hotel Dış Mekan
Oceanis Hotel Dış Mekan
Oceanis Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Oceanis Hotel
Ixia Rhodes Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı

Oceanis Hotel misafirlere Rodos bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Ixia Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Rodos Limanı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Faliraki Su Parkı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda Oceanis Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 270 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x