Lito Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı
Lito Hotel Genel
Lito Hotel Genel
Lito Hotel Öne Çıkan Resim
Lito Hotel Dış Mekan
Lito Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lito Hotel
Ialyssos Avenue Ixia Decentralized Administration Of The Aegean, İksia Plajı

Lito Hotel misafirlere Rodos merkezinde, Ege Adaları ve Ixia Beach yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rodos Limanı ile 3,2 mi (5,2 km) ve Faliraki Su Parkı ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin restoranı Main Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 102 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x