Ocean Porto - Beach House

Matosinhos
Ocean Porto - Beach House Genel
Ocean Porto - Beach House Genel
Ocean Porto - Beach House Genel
Ocean Porto - Beach House Genel
Ocean Porto - Beach House Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
Ocean Porto - Beach House
Rua de Brito Capelo 681 , Matosinhos

Ocean Porto - Beach House konaklamanızda Matosinhos merkezinde, Cidade do Porto Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Leixões Limanı Kruvaziyer Terminali ile 15 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Casa da Musica ile 7,3 km (4,5 mil) ve Museu de Arte Contemporânea ile 8,4 km (5,2 mil) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 4 plaj barı ideal. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
City
City Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
City
City Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x