Ocean Breeze Resort Khao Lak

Güney Tayland, Khuekkhak
Ocean Breeze Resort Khao Lak Öne Çıkan Resim
Ocean Breeze Resort Khao Lak İç Mekan
Ocean Breeze Resort Khao Lak İç Mekan
Ocean Breeze Resort Khao Lak İç Mekan
Ocean Breeze Resort Khao Lak İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Ocean Breeze Resort Khao Lak
26 3 Moo 7 Khukkak Güney Tayland, Khuekkhak

Ocean Breeze Resort Khao Lak misafirlere Takua Pa merkezinde, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nang Thong Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Gün Batımı Plajı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 71 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov
Family
Family Oda
Süit
Süit (Jacuzzi Suite)
Beachfront
Beachfront Villa Pool Access
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x