Khao Lak Golden Coconut Resort

Phang Nga Sahili, Khuekkhak
Khao Lak Golden Coconut Resort Öne Çıkan Resim
Khao Lak Golden Coconut Resort Dış Mekan
Khao Lak Golden Coconut Resort Dış Mekan
Khao Lak Golden Coconut Resort Dış Mekan
Khao Lak Golden Coconut Resort Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Khao Lak Golden Coconut Resort
41/62, T.Khuekkhak Phang Nga Sahili, Khuekkhak

Khao Lak Golden Coconut Resort misafirlere Takua Pa bölgesinde, plajda, Bang Niang Plajı ve Bang Niang Market yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nang Thong Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gün Batımı Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x