Occidental Lac Tunis

Les Berges du Lac
Occidental Lac Tunis Genel
Occidental Lac Tunis Genel
Occidental Lac Tunis Genel
Occidental Lac Tunis Genel
Occidental Lac Tunis Genel
Image More +37 fotoğraf
Occidental Lac Tunis
Rue du Lac Turkana Les Berges du Lac , Les Berges du Lac

Tunus (Les Berges du Lac) bölgesindeki Occidental Lac Tunis misafirlere Carrefour Market ve Fransa Büyükelçiliği ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Tunus Hayvanat Bahçesi ile 8 km ve Roman Amphitheatre ile 8,7 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Deluxe)
Classic
Classic Oda
Grand
Grand Oda (Grand Suite)
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda (Deluxe)
Classic
Classic Oda
Grand
Grand Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x