Oberosler Design

Trentino Ski West, Italian Alps
Oberosler Design Genel
Oberosler Design Genel
Oberosler Design Genel
Oberosler Design Genel
Oberosler Design Genel
Image More +149 fotoğraf
Oberosler Design
Via Monte Spinale 27 Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Oberosler Design misafirlere Pinzolo merkezinde, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Sole Vadisi ile 22,4 mi (36,1 km) mesafede.

I TRE SENSI restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 45 oda mevcuttur. Odada ücretli çevirmeli İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Family Süit
Room
Junior Süit
Room
Family Oda (Classic)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x