Hotel Chalet del Sogno

Trentino Ski West, Italian Alps
Hotel Chalet del Sogno Genel
Hotel Chalet del Sogno Genel
Hotel Chalet del Sogno Genel
Hotel Chalet del Sogno Genel
Hotel Chalet del Sogno Öne Çıkan Resim
Image More +46 fotoğraf
Hotel Chalet del Sogno
Via Spinale 37b Madonna di Campiglio Trentino Ski West, Italian Alps

Hotel Chalet del Sogno misafirlere Pinzolo bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Skirama Dolomiti Adamello Brenta ve Parco Naturale Adamello Brenta yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Madonna di Campiglio Kayak Merkezi ile 1 mi (1,6 km) ve Sole Vadisi ile 22,5 mi (36,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ristorante Due Pini restoranı ideal, bu restoran yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LED televizyon bulunan 18 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca sağlık kulübü ve kapalı havuz sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Junior Süit, Dağ Manzaralı
Room
Comfort Süit
Room
Junior Süit, Yamaçta

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x