Oasis Beach Resort

Mount Ruapehu Ski Area, Taupo
Oasis Beach Resort Genel
Oasis Beach Resort Öne Çıkan Resim
Oasis Beach Resort Dış Mekan
Oasis Beach Resort Dış Mekan
Oasis Beach Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Oasis Beach Resort
241 Lake Terrace Mount Ruapehu Ski Area, Taupo

Oasis Beach Resort misafirlere Taupo (Waipahihi) bölgesinde, Taupo Gölü ve Waipahihi Botanical Gardens ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı motel Taupo Sıcak Su Kaynakları ile 0,9 mi (1,5 km) ve Three Mile Bay ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Beach Brasserie yemek servisi için ideal, bu motelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve açık tenis kortu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Göl Kenarı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Avlu
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Avlu
Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Göl Kenarı
Room
Stüdyo, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x