Clearwater Motor Lodge

Mount Ruapehu Ski Area, Taupo
Clearwater Motor Lodge Genel
Clearwater Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Clearwater Motor Lodge Dış Mekan
Clearwater Motor Lodge Dış Mekan
Clearwater Motor Lodge Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Clearwater Motor Lodge
229 Lake Terrace Mount Ruapehu Ski Area, Taupo

Clearwater Motor Lodge misafirlere Taupo (Waipahihi) bölgesinde, Taupo Gölü ve Waipahihi Botanical Gardens ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan motel Taupo Sıcak Su Kaynakları ile 0,9 mi (1,4 km) ve Three Mile Bay ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Motelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 35-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Açık havuz, spa küveti ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Akdeniz stili motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (First Floor)
Stüdyo
Stüdyo (Beach Level)
Family
Family Oda
Comfort
Comfort Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kısmi Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x