Oasis Beach IX - Christina

Costa Blanca, Los Altos
Oasis Beach IX - Christina Genel
Oasis Beach IX - Christina Genel
Oasis Beach IX - Christina Öne Çıkan Resim
Oasis Beach IX - Christina Dış Mekan
Oasis Beach IX - Christina Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Oasis Beach IX - Christina
Calle Rueda 7, app 69 Costa Blanca, Los Altos

Bu apart daire misafirlere Torrevieja bölgesinde, plaj yakınında, Punta Prima Plajı ve Los Naufragos Plajı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire La Zenia Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) ve Zenia Boulevard Alışveriş Merkezi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 38-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ATM/banka hizmetleri, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x