Oasis Beach IX - Amelie

Costa Blanca, Los Altos
Oasis Beach IX - Amelie Öne Çıkan Resim
Oasis Beach IX - Amelie Dış Mekan
Oasis Beach IX - Amelie Dış Mekan
Oasis Beach IX - Amelie Oda Düzeni
Oasis Beach IX - Amelie Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Oasis Beach IX - Amelie
Calle Rueda, 7 , App 71 Costa Blanca, Los Altos

Torrevieja bölgesindeki bu apart daire konaklamanızda, Punta Prima Plajı ve Los Naufragos Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan daire La Zenia Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) ve Zenia Boulevard Alışveriş Merkezi ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 38-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x