Oasis

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town
Oasis Genel
Oasis Genel
Oasis Genel
Oasis Genel
Oasis Genel
Image More +61 fotoğraf
Oasis
Ammoudia Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town

Oasis misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Papadiamantis Evi ve Skianthos Limanı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Koukounaries Plajı ile 8 mi (12,8 km) ve Papadiamanti Museum ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Oasis misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 22 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire (3 pax)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x