Skiathos Somnia

Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town
Skiathos Somnia Genel
Skiathos Somnia Genel
Skiathos Somnia Genel
Skiathos Somnia Öne Çıkan Resim
Skiathos Somnia Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Skiathos Somnia
Skiathos Port, Near Bus Terminal Teselya Ve Merkez Yunanistan, Skiathos Town

Skiathos Somnia misafirlere Skiathos bölgesinde, plaj yakınında, Papadiamantis Evi ve Skianthos Limanı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Koukounaries Plajı ile 8,2 mi (13,1 km) ve Papadiamanti Museum ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 44 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Small
Small Studio
Executive
Executive Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x