Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie

Turin
Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie Genel
Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie Genel
Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie Öne Çıkan Resim
Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie Dış Mekan
Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie
Strada S. Lucia n. 97 , Turin

Turin bölgesindeki Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie, Valentino Şatosu ve Valentino Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu küçük otel Otomobil Müzesi (Museo dell'Automobile) ile 4,4 km (2,8 mil) ve Galleria Civica d'Arte Moderna e Contemporanea (GAM) ile 6,5 km (4 mil) mesafede.

Oasi di Cavoretto 97 - Casa per Ferie misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Turin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu küçük otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x