Oasi del grillo

Castelnuovo Berardenga
Oasi del grillo Genel
Oasi del grillo Genel
Oasi del grillo Genel
Oasi del grillo Genel
Oasi del grillo Genel
Image More +79 fotoğraf
Oasi del grillo
Località Colonna Del Grillo , Castelnuovo Berardenga

Castelnuovo Berardenga bölgesindeki Oasi del grillo misafirlere banliyöde, Terme Antica Querciolaia Kaplıcaları ve Villa a Sesta Polo Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire San Giovanni Terme Rapolano ile 10,1 km (6,3 mil) ve Circuito di Siena Go-Kart Yarış Pisti ile 10,6 km (6,6 mil) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Il Bivacco restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 21-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (up to 3 people)
Stüdyo
Stüdyo (up to 2 people)
Apart
Apart Daire, Bahçe Manzaralı (up to 5 people)
Classic
Classic Stüdyo (up to 2 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (up to 4 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x