Casale degli Ulivi

Crete Senesi, Rapolano Terme
Casale degli Ulivi Öne Çıkan Resim
Casale degli Ulivi Dış Mekan
Casale degli Ulivi Dış Mekan
Casale degli Ulivi Dış Mekan
Casale degli Ulivi Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Casale degli Ulivi
Podere Casella Crete Senesi, Rapolano Terme

Rapolano Terme bölgesindeki Casale degli Ulivi misafirlere bölge parkında, Terme Antica Querciolaia Kaplıcaları ve Pieve Romanica di San Vittore Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Saltalbero Macera Parkı ile 4,1 mi (6,7 km) ve Torre dell'Orologio ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Tatil evinde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x