Oakwood Residence Damei Beijing

Sarı Nehir Havzası, Pekin
Oakwood Residence Damei Beijing Genel
Oakwood Residence Damei Beijing Genel
Oakwood Residence Damei Beijing Genel
Oakwood Residence Damei Beijing Öne Çıkan Resim
Oakwood Residence Damei Beijing Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Oakwood Residence Damei Beijing
No. 1 Damei Center, 7 Qingnian Road Chaoyang District Sarı Nehir Havzası, Pekin

Oakwood Residence Damei Beijing misafirlere Pekin (Orta Chaoyang) bölgesinde, Joy City Chaoyang Alışveriş Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Chaoyang Parkı ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı apart daire Wangfujing Caddesi ile 6,4 mi (10,3 km) ve Yasak Kent ile 11,5 mi (18,6 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için TrEat ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 171 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve bulaşık makinesi mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Executive Stüdyo
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x