Nyumbani Manor house

Arumeru, Arusha
Nyumbani Manor house Öne Çıkan Resim
Nyumbani Manor house Dış Mekan
Nyumbani Manor house Dış Mekan
Nyumbani Manor house Kahvaltı
Nyumbani Manor house Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Nyumbani Manor house
Usa River, Leganga Arumeru, Arusha

Arusha bölgesindeki Nyumbani Manor house konaklamanızda, Kilimanjaro Golf Club ile 6,8 mi (11 km) ve Lake Duluti ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Ngurdoto Krateri ile 11,3 mi (18,1 km) ve Arusha Golf Sahası ile 11,9 mi (19,1 km) mesafede.

Nyumbani Manor Nyumbani Manor house misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x