Arumeru River Lodge

Arusha
Arumeru River Lodge Genel
Arumeru River Lodge Genel
Arumeru River Lodge Genel
Arumeru River Lodge Öne Çıkan Resim
Arumeru River Lodge Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Arumeru River Lodge
Usa River , Arusha

Arumeru River Lodge konaklamanızda Arusha bölgesinde, Kilimanjaro Golf Club ile 10,4 km (6,5 mi) ve Arusha Declaration Müzesi ile 19 km (11,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Arusha Ulusal Parkı ile 29,6 km (18,4 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Safari Bar ideal; otelin havuz kenarı bar/oturma salonu misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

29 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x