Nueva Estrella Hotel

Kıyı Bölgesi, Nazca
Nueva Estrella Hotel Öne Çıkan Resim
Nueva Estrella Hotel Dış Mekan
Nueva Estrella Hotel Dış Mekan
Nueva Estrella Hotel Dış Mekan
Nueva Estrella Hotel İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Nueva Estrella Hotel
Calle Callao 568 -A Kıyı Bölgesi, Nazca

Nueva Estrella Hotel misafirlere Nazca merkezinde, Nazca Planetarium ve Plaza de Armas (Armas Meydanı) ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Antonini Arkeoloji Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Didactic Museum Antonini (Museo Antonini) ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Nueva Estrella Hotel yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 25 oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Kişilik Oda
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda
Room
Executive Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x