Nasca Trails B&B

Kıyı Bölgesi, Nazca
Nasca Trails B&B Öne Çıkan Resim
Nasca Trails B&B Dış Mekan
Nasca Trails B&B Dış Mekan
Nasca Trails B&B İç Mekan
Nasca Trails B&B İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Nasca Trails B&B
Calle Fermin del Castillo 637 Kıyı Bölgesi, Nazca

Nazca bölgesindeki Nasca Trails B&B konaklamanızda, Plaza de Armas (Armas Meydanı) ve Nazca Planetarium ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Antonini Arkeoloji Müzesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Didactic Museum Antonini (Museo Antonini) ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, Banyolu/Duşlu, Kule

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x