Nuba Narty

Aswan
Nuba Narty Genel
Nuba Narty Öne Çıkan Resim
Nuba Narty Dış Mekan
Nuba Narty Dış Mekan
Nuba Narty Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Nuba Narty
Saloga and Gazal National Park , Aswan

Aswan bölgesindeki Nuba Narty misafirlere nehir üzerinde, Nubia Müzesi ve Elephantine Island ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Bitmemiş Dikilitaş ile 2,3 km (1,4 mi) ve Aswan Çarşısı ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

4 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Basic
Basic Çadır, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x