Golden Nubian Guesthouse

Aswan
Golden Nubian Guesthouse Öne Çıkan Resim
Golden Nubian Guesthouse Dış Mekan
Golden Nubian Guesthouse Dış Mekan
Golden Nubian Guesthouse Dış Mekan
Golden Nubian Guesthouse Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Golden Nubian Guesthouse
Luxor , Aswan

Golden Nubian Guesthouse misafirlere Aswan bölgesinde, nehir üzerinde, Nile ile Elephantine Island 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nubia Müzesi ile 0,6 mi (0,9 km) ve Western Quarry ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Golden Nubian Guesthouse misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve bide bulunur.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Design Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x