Novus City Hotel

Yunan Ana Karası, Atina
Novus City Hotel Genel
Novus City Hotel Genel
Novus City Hotel Genel
Novus City Hotel Genel
Novus City Hotel Genel
Image More +177 fotoğraf
Novus City Hotel
23 Karolou Street Karaiskaki Square Yunan Ana Karası, Atina

Novus City Hotel misafirlere Atina merkezinde, Parthenon ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Syntagma Meydanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 2,1 mi (3,3 km) mesafede.

Atrium Lounge yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 85 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Atina bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Kişilik Oda
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x