Novotel Leicester

East Midlands, Leicester
Novotel Leicester Genel
Novotel Leicester Genel
Novotel Leicester Genel
Novotel Leicester Genel
Novotel Leicester Genel
Image More +76 fotoğraf
Novotel Leicester
2 Great Central Street East Midlands, Leicester

Novotel Leicester misafirlere Leicester merkezinde, St. Nicholas Kilisesi ve Guru Nanak Gurdwara yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Uzay Merkezi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Loughborough Üniversitesi ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 154 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat (Sofa bed)
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x