Novotel Criciuma

Criciuma
Novotel Criciuma Genel
Novotel Criciuma Genel
Novotel Criciuma Genel
Novotel Criciuma Genel
Novotel Criciuma Genel
Image More +43 fotoğraf
Novotel Criciuma
Avenida Jorge Elias de Lucca , Criciuma

Novotel Criciuma misafirlere Criciuma (Nossa Senhora da Salete) bölgesinde, Nations Park ve Congress Meydanı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Centennial Park (Yüzyıl Parkı) ile 4,1 mi (6,6 km) ve Morro dos Conventos Plajı ile 18,8 mi (30,3 km) mesafede.

Novotel Criciuma misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 124 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x