Soratur Hotel & Coworking

Criciuma
Soratur Hotel & Coworking Genel
Soratur Hotel & Coworking Genel
Soratur Hotel & Coworking Öne Çıkan Resim
Soratur Hotel & Coworking Dış Mekan
Soratur Hotel & Coworking Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Soratur Hotel & Coworking
Rua Marechal Deodoro, 405 Centro , Criciuma

Soratur Hotel & Coworking misafirlere Criciuma merkezinde, Congress Meydanı ve Nations Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Centennial Park (Yüzyıl Parkı) ile 1,9 mi (3,1 km) ve Morro dos Conventos Plajı ile 20,7 mi (33,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 57 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Familia
Room
Estudio
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x