Novotel Arica

Kuzey Şili, Arica
Novotel Arica Genel
Novotel Arica Dış Mekan
Novotel Arica Dış Mekan
Novotel Arica İç Mekan
Novotel Arica Kahvaltı
Image More +9 fotoğraf
Novotel Arica
AV RAUL PEY CASADO 2690 Kuzey Şili, Arica

Novotel Arica misafirlere Arica bölgesinde, plaj yakınında, Chinchorro Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Las Machas Plajı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Parque Nacional Lauca ile 1 mi (1,7 km) ve Humedal del Rio Lluta ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

El mercado, Novotel Arica misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

144 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Arica bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 560 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Room, 1 Double Bed Corner
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Room, 1 Double Bed
Room
Standard Room 2 Twin beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x