Antay Hotel & Spa

Kuzey Şili, Arica
Antay Hotel & Spa Genel
Antay Hotel & Spa Genel
Antay Hotel & Spa Genel
Antay Hotel & Spa Genel
Antay Hotel & Spa Genel
Image More +50 fotoğraf
Antay Hotel & Spa
Avenida Chile 1108 Kuzey Şili, Arica

Antay Hotel & Spa misafirlere Arica merkezinde, Arica Kumarhanesi ve Chinchorro Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Parque Nacional Lauca ile 0,7 mi (1 km) ve Arica Kültür Evi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Alborada ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

129 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2, 4 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 8 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Teras (Single)
Room
Superior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Doble)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x