Novessentia

İtalya Gölleri, Italian Alps
Novessentia Öne Çıkan Resim
Novessentia Dış Mekan
Novessentia İç Mekan
Novessentia İç Mekan
Novessentia İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Novessentia
Corso Risorgimento 289 İtalya Gölleri, Italian Alps

Ghiffa bölgesindeki Novessentia misafirlere kırsal bölgede, Sacro Monte di Ghiffa Özel Doğa Koruma Alanı Ghiffa Kutsal Üçlü Kilisesi ve Kutsal Üçlü Kutsal Dağı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan küçük otel Orta Gölü ile 16 mi (25,7 km) ve Spiaggia Oggebbio ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Novessentia Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

25 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Balkon
Room
Standard Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x