La Verbanella

Kuzey Piedmont, San Maurizio
La Verbanella Öne Çıkan Resim
La Verbanella Dış Mekan
La Verbanella Dış Mekan
La Verbanella Dış Mekan
La Verbanella Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
La Verbanella
Corso Belvedere 71 Kuzey Piedmont, San Maurizio

La Verbanella misafirlere Ghiffa bölgesinde, göl üzerinde, Sacro Monte di Ghiffa Özel Doğa Koruma Alanı Ghiffa Kutsal Üçlü Kilisesi ve Kutsal Üçlü Kutsal Dağı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Orta Gölü ile 14,7 mi (23,6 km) ve Rigoletto Beach ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x