Nova Beach Resort

Visayan Adaları, Tawala
Nova Beach Resort Genel
Nova Beach Resort Öne Çıkan Resim
Nova Beach Resort Dış Mekan
Nova Beach Resort Dış Mekan
Nova Beach Resort Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Nova Beach Resort
Hoyohoy Beach, Tawala Visayan Adaları, Tawala

Nova Beach Resort misafirlere Panglao bölgesinde, plajda ve Beyaz Plaj ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Alona Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Virgin Adası ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Villa (Sea Side)
Room
Villa (Tres)
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x