Donatela Resort & Sanctuary

Visayan Adaları, Tawala
Donatela Resort & Sanctuary Genel
Donatela Resort & Sanctuary Genel
Donatela Resort & Sanctuary Genel
Donatela Resort & Sanctuary Genel
Donatela Resort & Sanctuary Öne Çıkan Resim
Image More +79 fotoğraf
Donatela Resort & Sanctuary
KM 16 Hoyohoy Tawala Visayan Adaları, Tawala

Panglao bölgesindeki Donatela Resort & Sanctuary konaklamanızda, Beyaz Plaj ve Dumaluan Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Alona Plajı ile 2,1 mi (3,3 km) ve Virgin Adası ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Tarsier Paprika misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Villa
Honeymoon
Honeymoon Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premium
Premium Villa (Pool)
Room
Luxury Villa, 1 Yatak Odası, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x