Nova Apartments

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Nova Apartments Genel
Nova Apartments Öne Çıkan Resim
Nova Apartments Dış Mekan
Nova Apartments Dış Mekan
Nova Apartments İç Mekan
Image More +30 fotoğraf
Nova Apartments
Akacfa utca 26 Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Nova Apartments konaklamanızda Budapeşte merkezinde, Macaristan Devlet Operası ve Rudas Hamamları ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire St. Stephen's Bazilikası ile 1,9 km (1,2 mil) ve Szechenyi Zincir Köprüsü ile 2,6 km (1,6 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One-Bedroom
One-Bedroom Apartment
Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe One-bedroom apartment for 5
Three
Three Bedroom Apartment
Nova
Nova Duplex Penthouse Apartment

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x