Nouvel Hôtel

Mimosa Road, Saint-raphael
Nouvel Hôtel Genel
Nouvel Hôtel Öne Çıkan Resim
Nouvel Hôtel Dış Mekan
Nouvel Hôtel Dış Mekan
Nouvel Hôtel Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Nouvel Hôtel
66 Rue Henri Vadon Mimosa Road, Saint-raphael

Nouvel Hôtel konaklamanızda Saint-Raphael merkezinde, Saint-Raphael Plajı ve Frejus Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Port Santa Lucia ile 2,1 km (1,3 mi) ve Luna Park Frejus ile 4 km (2,5 mi) mesafede.

Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 plaj barı ideal. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, otelde golf egzersiz alanı, otelde plaj voleybolu, ve yakın çevrede golf dersleri var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede bot turları, yakın çevrede şnorkelle dalış ve yakın çevrede bisiklet kiralama bulunuyor.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x