Hôtel Restaurant Le Touring

Mimosa Road, Saint-raphael
Hôtel Restaurant Le Touring Genel
Hôtel Restaurant Le Touring Genel
Hôtel Restaurant Le Touring Genel
Hôtel Restaurant Le Touring Genel
Hôtel Restaurant Le Touring Öne Çıkan Resim
Image More +69 fotoğraf
Hôtel Restaurant Le Touring
1 Quai Albert 1er Mimosa Road, Saint-raphael

Hôtel Restaurant Le Touring konaklamanızda Saint-Raphael merkezinde, Frejus Plajı ve Saint-Raphael Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Frejus Katedrali ile 3,3 km ve Luna Park Frejus ile 3,7 km mesafede.

Le Nami yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 odada MP3 takma konsolu ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 107-cm Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Süit
Süit
Superior
Superior Oda
Club
Club Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x