NORO Plaza

Artabro Gulf, La Coruna
NORO Plaza Genel
NORO Plaza Öne Çıkan Resim
NORO Plaza Dış Mekan
NORO Plaza Dış Mekan
NORO Plaza Dış Mekan
Image More +98 fotoğraf
NORO Plaza
Calle Plaza 5-7 Artabro Gulf, La Coruna

NORO Plaza misafirlere La Coruna merkezinde, Plaza del Humor yakınında ve La Coruna Belediye Sarayı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Plaza de Maria Pita ile 0,4 mi (0,7 km) ve Santiago Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca genel oturma odası ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. La Coruna bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 301 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo
Stüdyo
Stüdyo (Apartment)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, Teras
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Suite)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x