Norfolk Country Inn & Suites

Doğu Nebraska, Norfolk
Norfolk Country Inn & Suites Genel
Norfolk Country Inn & Suites Genel
Norfolk Country Inn & Suites Genel
Norfolk Country Inn & Suites Genel
Norfolk Country Inn & Suites Genel
Image More +42 fotoğraf
Norfolk Country Inn & Suites
1201 South 13th Street Doğu Nebraska, Norfolk

Norfolk Country Inn & Suites misafirlere Norfolk merkezinde, Sunny Meadow Medical Clinic ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve AquaVenture ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Norfolk Arts Center ile 1,8 mi (2,9 km) ve Fair Play Public Golf Sahası ile 5,2 mi (8,3 km) mesafede.

Aroma Circuit, Norfolk Country Inn & Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 125 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Norfolk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda (Pets Not Allowed)
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Pets Not Allowed)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Buzdolabı ve Mikrodalga

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x