Noordin Street House

Penang Adası, Penang
Noordin Street House Öne Çıkan Resim
Noordin Street House Dış Mekan
Noordin Street House Dış Mekan
Noordin Street House Dış Mekan
Noordin Street House İç Mekan
Image More +171 fotoğraf
Noordin Street House
71 & 73 Lebuh Noordin Georgetown Penang Adası, Penang

Noordin Street House misafirlere George Town merkezinde, 1. Bulvar Alışveriş Merkezi yakınında ve Prangin Mall ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel KOMTAR ile 0,3 mi (0,4 km) ve Gurney Yolu ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kapalı havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Suite - Batik
Deluxe
Deluxe Suite - Silk
Economy
Economy Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Suite - Satin
Room
Deluxe Suite - Sutera
Room
Deluxe Suite - Songket
Room
Deluxe Suite - Pelikat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x