White Mansion Penang

Penang Adası, Penang
White Mansion Penang Genel
White Mansion Penang Genel
White Mansion Penang Öne Çıkan Resim
White Mansion Penang Dış Mekan
White Mansion Penang Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
White Mansion Penang
165, Lebuh Noordin Penang Adası, Penang

White Mansion Penang misafirlere George Town merkezinde, Hin Otobüs Hangarı Sanat Merkezi yakınında ve KOMTAR ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gurney Yolu ile 1,7 mi (2,7 km) ve Gurney Plaza ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Izakayi by Sango ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için otobüs durağı servisi ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x