Nomads Court Lodge

Lusaka Central
Nomads Court Lodge Genel
Nomads Court Lodge Öne Çıkan Resim
Nomads Court Lodge Kahvaltı
Nomads Court Lodge Yerinde Yemek
Nomads Court Lodge Oda Düzeni
Image More +45 fotoğraf
Nomads Court Lodge
Plot 34474 Alick Nkhata Road Behind Coorporate Park , Lusaka Central

Lusaka bölgesindeki Nomads Court Lodge misafirlere banliyöde, Lechwe Vakfı Sanat Galerisi ve Pakati Sunday Market ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Chilenje House ile 2,3 mi (3,8 km) ve Zambiya Ulusal Meclisi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Nomads Court Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Apart Daire (Suite)
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x