Melsim Lodge

Lusaka Central
Melsim Lodge Genel
Melsim Lodge Genel
Melsim Lodge Genel
Melsim Lodge Genel
Melsim Lodge Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
Melsim Lodge
Alick Nkhata Rd , Lusaka Central

Lusaka bölgesindeki Melsim Lodge konaklamanızda, Pakati Sunday Market ve Town Centre Market ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Zambiya Ulusal Meclisi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Dutch Reform Market ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Melsim misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 59 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Lusaka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x