Noble Boutique Hotel

Batı Ukrayna, Lutsk
Noble Boutique Hotel Genel
Noble Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Noble Boutique Hotel Dış Mekan
Noble Boutique Hotel Dış Mekan
Noble Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +107 fotoğraf
Noble Boutique Hotel
Kryvyi Val Street 39 Batı Ukrayna, Lutsk

Noble Boutique Hotel misafirlere Lutsk merkezinde, Lutsk Castle ve Saint Peter's and Paul's Cathedral ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Trinity Church ile 0,5 mi (0,8 km) ve House of architect Golovan ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

x