No 38 The Park

West Country, Cheltenham
No 38 The Park Genel
No 38 The Park Genel
No 38 The Park Genel
No 38 The Park Öne Çıkan Resim
No 38 The Park İç Mekan
Image More +57 fotoğraf
No 38 The Park
38 Evesham Road West Country, Cheltenham

No 38 The Park size Cheltenham merkezinde, Cotswolds ve Pittville Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Cheltenham Hipodromu ile 0,9 mi (1,4 km) ve Gloucester Katedrali ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

No 38 The Park misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

13 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için şifreli televizyon kanalları ve DVD oynatıcı vardır. Ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet bulunmaktadır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x