NK Dalat Hotel

Orta Vietnam, Da Lat
NK Dalat Hotel Konum Öne Çıkanlar
NK Dalat Hotel
101 Hoang Dieu phuong 5 Orta Vietnam, Da Lat

Da Lat bölgesindeki NK Dalat Hotel konaklamanızda, Cam Ly Şelalesi ve Lam Ty Ni Pagodası ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Da Lat Pazarı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Domaine de Marie Kilisesi ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca hostelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda (16-Bed)
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, Anti Alerjik, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x