NJ Hotel Rabat

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat
NJ Hotel Rabat Genel
NJ Hotel Rabat Genel
NJ Hotel Rabat Genel
NJ Hotel Rabat Genel
NJ Hotel Rabat Genel
Image More +34 fotoğraf
NJ Hotel Rabat
63 Rue Moulay Youssef Hassan Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat

NJ Hotel Rabat konaklamanızda Rabat merkezinde, Mohamed VI Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi ve Fas Parlamento Binası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hassan Kulesi ile 2,5 km ve Kraliyet Sarayı ile 2,5 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, Sigara İçilmez
Room
Senior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x