Hôtel Le Musée

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Hassan Bölgesi
Hôtel Le Musée Genel
Hôtel Le Musée Genel
Hôtel Le Musée Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Musée Dış Mekan
Hôtel Le Musée Yerinde Yemek
Image More +28 fotoğraf
Hôtel Le Musée
Rue Ben Ghazi, Résidence Tarfaya Entrée C, Hassan Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Hassan Bölgesi

Hôtel Le Musée konaklamanızda Rabat merkezinde, Mohamed VI Modern ve Çağdaş Sanat Müzesi yakınında ve Fas Parlamento Binası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Hassan Kulesi ile 2,7 km (1,7 mil) ve Chellah ile 2,8 km (1,8 mil) mesafede.

Hôtel Le Musée misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x